Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

------------------------------

Scroll to Top

To Top

BIBLIOTEKET VED VERDENS ENDE

En dag fik jeg ny chauffør. Jeg forstod ikke hvorfor, og Musa vidste ikke noget. Men han lukkede bildøren forsigtigt og lod mig ligge på bagsædet, så jeg spurgte ikke mere.

Det var vinter og snart jul. Et grantræ uden julepynt dinglede i en guldsnor under bakspejlet og udsendte en duft, der mindede mig om min nabos hus. Radioen spillede strygermusik og udenfor sejlede store snefnug forbi.

Det havde været en elendig dag lige fra morgenstunden. Jeg havde drømt den drøm, hvor jeg falder og falder og falder, mens tusind øjne kigger på mig. Jeg når aldrig at lande, jeg vågner bare med et spjæt og en fornemmelse af, at nogen holder øje med mig.

BIBLIOTEKET VED VERDENS ENDE er en julekalenderbog i 24 afsnit om et mystisk bibliotek fyldt med uendelige trapper og tomme bøger ved Verdens Ende. Om at skrive historier og om at vi alle har gode og dårlige dage.

Historien er skabt i samarbejde mellem mig, Mette Hegnhøj, illustrator Katrine Louise Jakobsen og en 4. klasse i Them og en 5. klasse i Brøndby.

Julekalenderhistorien findes som lydbog og ebog på eReolen og eReolen GO!

Som læser bliver man hurtigt fanget af krydsordsmysterier, hverdagsmagi og finurlige tanker om verden…

Rie Louise Lembcke Søvsø, Ballerup Bibliotek

en underfundig og anderledes julekalender med en fin morale om, at vi ikke altid kan være den bedste udgave af os selv og at hver dag er noget særligt.

Line Dalbro Schaumann, materialevurdering