Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

------------------------------

Scroll to Top

To Top

DEN KÆKKE PANDA


Den Kække Panda er besværlig igen. Typisk. Den vil vide alt muligt mærkeligt om det nye sted. Hvordan ser der ud? Får den noget mad, den kan li? Hvad nu, hvis den glemmer sine ting her i det gamle hus? Kan den så få tingene tilbage? Eller hvis de nye, der flytter ind, begynder at bruge tingene? Eller ødelægger dem?

Rasmus skal flytte. Det har han slet ikke lyst til. Hans alter ego, Den Kække Panda, gør alle mulige krumspring for at blive, hvor familien bor. Der er katteskeletter det nye sted, og han kan ikke undvære Polles pizza. Men så kommer en levende kat ham i møde.

En lille perle om de store følelser, der er på spil, når en 8-årig skal flytte.

Med vidunderlige illustrationer af Mette Damsgaard Nielsen

Velegnet til litteraturundervisning i 2.-3. klasse.

Køb Den Kække Panda

Hent litteraturforløb til Den Kække Panda


Mette Hegnhøj har et fantastisk legende sprog og denne bog er skrevet, så tekst og billeder arbejder perfekt sammen. Jeg er kæmpefan…

Jette Holmegaard Greibe, litteratursiden.dk

… nok den mest nyskabende og særlige af bøgerne i serien (…) Hegnhøjs sprog er jo altid fænomenalt, hvilket denne lille lækre sag også viser.

Mette Sofie Kirkedal, bogoplevelsen.dk

Tekst og illustrationer arbejder flot og ligeværdigt sammen og får fortalt en både tankevækkende og samtidig mystisk fortælling, som pludselig bliver nærværende i børnenes egen virkelighed.

Henrik Munch Jørgensen, lektørudtalelse