Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

------------------------------

Scroll to Top

To Top

NINA TØR ALT

Nina vil læse i den blå bog. Nej. Nina vil ikke bare læse i den blå bog. Hun vil ind i den. Nina henter den store saks og klipper et hul i bogen. Så kryber hun derind. Med øjnene først.

Inde i bogen findes alt det, Nina kender. Huset og haven. Men alt er blåt. Og BUMP! Så kommer der et brev. Der ligger tre blå frø. ”Så os, hvis du tør,” står der i brevet. Nemt nok, tænker Nina. For Nina tør alt. Men urterne som Nina sår, har lange fangarme og de spærrer hullet i bogen, som Nina kom ind af. Nina er fanget. Men ingen skal sige, at Nina ikke tør.

Nina tør alt er en del af serien Hul igennem og skrevet af den dygtige og prisbelønnede børnebogsforfatter, Mette Hegnhøj og illustreret af en af Norges mest kendte og spændende illustratorer, Akin Duzakin.

Hul igennem skriver store forfattere til små mennesker. Kort og godt. I alle bøgerne er der et udstanset hul på forsiden. Målet med værkerne er at vække elevernes nysgerrighed og få dem til at stille spørgsmål – frem for at få dem til at finde svar. Bagerst i hver bog er der en række samtale-/refleksionsspørgsmål til teksten.

Køb Nina tør alt

Fantasifuld fortælling…

Lisbeth Thue Hansen, lektørudtalelsen